Celje zepina ribnika 3 sl
 
 
Dsc 1688 pano manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Ribnika v Žepini

Kje ju najdete: med polji v naselju Žepina

Velikost: neznano

Globina: neznano


Ribnika se nahajata ob gozdu, do katerega vodijo polja in travniki. Preden sem prišla do vode, sem zašla h kmetiji, kjer sem gospo povprašala, kako lahko pridem k vodi. Po odgovoru na njeno vprašanje “zakaj” me je usmerila in še dodala, da nočejo več gojiti rib, saj jih ptice vse pojejo.

Galerija

 
 

Kaj kmalu sem med trnavo potjo našla dva ribnika. Sonce ju je lepo božalo z nežno svetlobo in kljub zaraščenosti okolice in vode sta krasna. Na jasi ob vodi rase tudi veliko marel, ki jih žal nisem imela kam shraniti. Koliko božanskih kosil bi to bilo, huh! Verjetno jih še nihče ni nabral, zato mali namig za ljubitelje gob.

 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.