Murska sobota lovenjakov dvor jezera slovenije moja jezera manc korelc 7 sl
 
 
Dsc 1688 pano manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Ribnik Lovenjakov dvor

Kje ga najdete: v Lovenjakovem Dvoru
Velikost: neznano
Globina: neznano

Naj vam povem krasno zgodbo za tem jezercem. Ko sem preko spleta iskala nastanitev v Murski Soboti, sem našla tudi Lovenjakov dvor in med fotkami videla tudi jezerce. Naslednji dan sem poklicala in vprašala, če prav vidim, da imajo svoje jezerce. Res je.

Nemudoma sem rezervirala prenočišče in ko sem po celodnevni LinkedIn delavnici prišla v hotel Štrk, je bilo jezero prva stvar, ko sem odložila kovčke.

In kako sem ga doživel? Pripela bom besedilo ob Facebook objavi, ki sem jo napisala ob guganju ob vodi.

Prvi poletni dan. Trenutek, ko se zdi, da se je vse zložilo.
S klobukom na glavi se sproščeno gugam na ledeni gugalnici ob jezeru ob hotelu, kjer danes prespim. Lovenjakov Dvor - Hotel Štrk.

Danes in jutri namreč v Murski Soboti izvajam celodnevni LinkedIn delavnici. Prva skupina je bila krasna. Super energija, čudoviti ljudje. Kako noro je predajati znanje, ko vidiš, kako srkajo ideje za nove priložnosti.

Jutri imamo novo skupino in res se veselim, da ponovno izvajamo v živo. Uživam, ko udeležence lahko pogledam direktno v oči, začutim, kdaj potrebujejo odmor (včasih kar pozabim na pavze) in opazujem, kako širimo obzorja.

Kasneje se preoblečem in šibnem v Tišino, od koder grem tekat po nova Moja jezera. Odprem moj ljubi Google Maps in modre pike kar tekmujejo, katera me bo glasneje privabila k sebi.

Še prej pa si vzamem še nekaj časa, da užijem ta trenutek, ko si rečem na glas: ŽIVIM SVOJE SANJE. Leta in leta raziskovanja, pisanja, branja, razmišljanja, neprespanih noči, trdega dela, tudi joka in dvomov je za menoj. In bemtiš, kako se vse obrestuje!
Migaj, migaj, rini kot tank, dokler ne najdeš svojega prostora, ki je namenjen prav tebi. Ne drugim, tebi.

Moja najljubša kombinacija je:
LinkedIn delavnica > tek ali kolesarjenje k novim jezerom > spanje v hotelu z jezerom > LinkedIn delavnica > domov k njemu.

 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.