Hotemaze ribnik 2 sl
 
 
Dsc 1688 pano manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Ribnika v Hotemažah

Kje ju najdete: v kraju Hotemaže blizu Kranja

Velikost: neznano

Globina: neznano

Ribnika se nahajata sredi polja ob ekološki kmetiji pri Šuštarju. Ko sem s kolesom prišla do dvorišča in povprašala po ribniku, me je prijazen fant usmeril proti vodi.

Galerija

 
 

Nasmejala sem se ob pogledu na polovico avtomobila parkiranega v ribnik in bila hkrati presenečena nad lepimi gorskimi panorami. Ribnik se pohvali tudi z ličnim lesenim mostom, ležalniki, čolnom in klopcami. Nisem se dolgo zadržala, saj nisem želela motiti njihovega sobotnega delovanja na kmetiji. Za trenutek pa sem postala ob “hotelu za kure”: lični leseni hiški, kjer bivajo kokoške, da nosijo domača jajca. Fenomenalno! :)

Ko sem že zapuščala dvorišče, mi je povedal mi za drugi, malo večji ribnik višje po makadamski poti. Pri drugem ni toliko življenja, pa vendar z okusom oblikovana lesena klopca kaže, da si nekdo kdaj pa kdaj vzame čas ob temu ribniku.


 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.