Celje biopark nivo 8 sl
 
 
Dsc 1688 pano manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Jezerci v Bio parku Nivo

Kje ju najdete: v parku blizu ribnika Vrbje južno od Žalca

Velikost: neznano

Globina: neznano


Bio park Nivo je mali park z veliko energije. Nastal je z namenom vzpostaviti naravno ravnovesje okolice dela degradiranega zemljišča ob tovarni v Vrbju. Blagodejne učinke na njihovo počutje so sprva zaznali delavci, prisotnost energetskih sevanj pa so potrdili tudi radiestezisti. Po njem se sprehodite po urejeni poti z energijskimi točkami, ki so razdeljene po čakrah, označene z rožicami različnih barv in področjem pozitivnega vpliva.

Meni največji vir energije pa sta dve čudoviti jezerci, ki imata v jesenskih barvah pravi žar v očeh. Po večjem jezeru drsata dva laboda, eden od njiju je najbolj samozavestno bitje, kar sem jih videla! Pred menoj je samovšečno plaval, se šopiril s svojo eleganco, njegova družica pa je le mirno drsela za njim. Pravi kraljevski par!

Manjše jezero je dom dvema črnema labodoma, ki sta mirno plavala po gladini vode, ne ozirajoč se name.

V parku organizirajo Ekofest in mnogo drugih dogodkov.


 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.