Ribnica ugar 3 jezera 1 sl
 
 
Dsc 1688 pano manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Ribniki pri Ugarju

Kje jih najdete: sredi travnikov pri naselju Ugar pri Ribnici

Velikost: neznano

Globina: neznano

Trije ribniki so bili pravi malo logistični izziv. :) Prvi je lepo dostopen, da se sprehodiš skoraj povsem okoli vode. Ko hodiš proti drugemu, kmalu ugotoviš, da je povsem potopljen v bičkih! Pot postane neprehodna, zato sem morala najti pot po drugi strani.

Galerija

 
 

Na drugi strani najperj lpo hodiš po tarvnikih, pod nogami skače na desetine malih kobilic. :D In nato … prideš do ograje, ki je speljana vse do drugega ribnika, zato je ne moreš zaobiti. In zato … se splaziš pod njo. :D Verjetno sem bila videti kot kakšen obnemogel vojak, ko sem se skobacala spodaj. Čisto počasi, ker me je trava pikala po nogah, hkrati pa sem morala biti pozorna, da nisem bila pozorna na kobilice in ostale morebitne žužke. :D

Preden prideš do vode, stopaš čez blaten predel s polno velikimi školjkami. Pojma nimam, od kod so se vzele … videti je kot pravo pokopališče školjk. Do vode pelje nikakršna pot, zato se nekako prebiješ čez travo in jo ugledaš med drevesi. Zmagoslavno sem naredila par fotografij in se vrnila, saj je skoraj nemogoče hoditi po tisti goščavi. :)


 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.