Ivancna gorica sticna ribniki 6 sl
 
 
Dsc 1688 pano manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Ribnika v Malem Hudem

Kje ju najdete: severno od Ivančne Gorice

Velikost: neznano

Globina: neznano

Na zemljevidu so označeni štirje, a sta k sreči zgolj dva, saj sta bila poseben izziv …Ko sem se peljala proti vodi, nisem pričakovala, da me bo tam ustavila električna ograja in celi šopi visokih kopriv. Ustavila sem se, hodila naokoli, kje bi našla pot mimo ograje, se zapeljala še naprej po cesti, a zaman. Nikjer ni bilo druge možnosti priti do vode, kakor preko ograje.

Najprej nisem vedela, kako naj se lotim izziva. Prvič je bilo to ponovno vstop v zasebni prostor nekoga, ki je z namenom postavil ograjo okoli travnika in ribnikov, drugič pa je bila ta ograja … električna ograja! Postopala sem okoli in se naposled odločila za majhen korak: preverila sem, ali je elektrika dejansko vklopljena. Ko sem ugotovila, da me nič ne strese, če nalahno potipam s čevljem, sem presrečna priklenila kolo ob lesen kol in se splazila pod ograjo notri.

Izza neznanskih kopriv se skrivata ljubka ribnika z mirno vodno gladino, pokapljano z odpadlimi listi. Čisto tišino so prekinili občasnimi skoki rib in moje tekanje po travi. Čeprav rjave barve sta res lepa in škoda je, da jih tako skrivajo. Sicer pa nobenemu ne povejte, da lahko stopite čez ograjo. ;) #pssst


 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.