Dsc 6670 manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Moje nove pametne naprave Samsung

Moje nove pametne naprave Samsung

14.10.2017

Včeraj me je Samsung res razveselil! Dobila sem kar štiri pametne naprave, ki mi bodo delale družbo na moji poti med jezeri. Vse so med seboj povezljive, tako da mi omogočajo ogromno možnosti, kako skombinirati fotografije in videe za objavo online. Zaenkrat se še malo lovim med vsemi funkcionalnostmi, ki jih gadgeti omogočajo, ampak kaj hitro jih bom osvojila, da bodo jezera še bolj žarela!

Naj na kratko predstavim moje pametne igračke

Pametni telefon Samsung Galaxy S8+

http://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s8/

Tale je vedno ob meni, z njim bom ustvarjala še lepše fotografije, ki jih bom objavljala na Facebook in Instagram. In glede na to, da sem veliko ob vodi, bom z veseljem testirala fotografiranje pod vodo.

Samsung Galaxy S8+

Pametna ura Gear S3 Frontier

http://www.samsung.com/si/wearables/gear-360/

Samsung Gear S3

Ura je neverjetno elegantna in četudi ne bi bila smart, bi jo z veseljem nosila. Všeč mi je predvsem zaradi svojega klasičnega videza. Poleg vseh povezljivih funkcionalnosti jo bom najraje uporabljala za spremljanje mojih kolesarskih poti.


Gear 360 kamera

http://www.samsung.com/si/wearables/gear-360/

Samsung 360

Sprednja, zadnja ali obe leči ustvarjata zanimive 360 stopinjske fotografije in videe, ki jih lahko direktno urejam prek telefona. Vrhunska kamera tudi za live streaming snemanje. Khm, tole si še nisem drznila. ;)


Bluetooth slušalke Level U

Za povrh pa so me opremili še z belimi brezžičnimi slušalkami, ki mi bodo z glasbo dajale ritem na mojih tekaških treningih.

Samsung slušalke Level U

Vse štiri so poleg svoje praktičnosti izjemno modno osveščene. Moja prva tura za testiranje bo Velika Planina, ki je zares idealna jesenska kulisa za lovljenje jezer in krasnih trenutkov v večnost. Spremljajte na Facebooku!

Moje nove pametne naprave Samsung

 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.