Koce kal 4 sl
 
 
Dsc 1688 pano manjsa 1 sl
 
 
 
 
 

Mlaka v Kočah

Ime sem ji nadela sama, ni uradno

Kje jo najdete: v kotanji sredi gozda pri vasi Koče blizu Kočevske Reke

Velikost: neznano

Globina: neznano

To stoječo vodo najdeš na google maps, če zares približala zemljevid. :D Ne poznam njenega pravega imena, toda kljub temu je ne bom pozabila, haha. Kolo sem parkirala ob makadamski cesti in se peš spustila po klancu med drevesi. Kljub sončnemu dnevu sem z vsakim korakom, ko sem se približevala mlaki, občutila kar nekakšno temačnost.Galerija

 

Približala sem se blatnemu bregu in takoj opazila, da tukaj kraljujejo žabe. :D Veliiiko žab in veliiike žabe. :D Fuj, haha. Ob majhem ribniku sem hodila proti leseni hišici in opazovala neskočne žabe in pazila, da kakšna ne skoči name. Ne, res nisem ljubiteljica teh zdrizastih zelenih živali. :D Prišla sem do hiške, z mostu naredila nekaj slik in potem opazila tablo Pozor, hud pes. Vam povem, kar stisnilo me je, ker pojma nimam, kaj bi naredila, če bi od nekje prihrumel razjarjen pes in napadel nič hudega hoteč kolesarko, ki fotografira žabji ribnik. :D K sreči se ni nič zgodilo, toda cel čas sem imela tak čuden občutek, vzroka ne znam pojasniti. Res sem pohitela z dokumentiranjem in odhitela nazaj h kolesu.

To je ribnik, ki mi bo v spominu ostal kot odlična scena za grozljivko. Me spomni na film Ptiči, le da bi bile tokrat v ospredju krastače. :D

 
 
 

Kupi knjigo The Slovenia Lakes

 

Manca Korelc

Pokliči me:

+386 41 344 309

Ali mi piši:

manca@mojajezera.si

Sledi mi na poti okoli jezer:

 

 
 
 

Zaupaj mi svoj e-mail, da ti občasno pošljem dobre zgodbe z jezer.

 
    1. Manca Korelc s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.